lauantai 25. joulukuuta 2010

joulu !


noni moikka kaikki rakkaat lukijat taas, en oo vähään aikaan postannutkaan! mun joulu on ollut aivan perseestä, en pystynyt pitämään lupaustani ja olla syömättä jouluherkkuja kun on liikaa painoa niin oon silti syöny enkä oo laihtunu yhtään, PÄINVASTOIN ja muutenkin ollu ihan perseestä sillä mun joululahjat oli KAIKKI IHAN PERSEESTÄ sain SUKLAATA mistä lihon entisestään, vaan 500 euroo rahaa, mitä vittua siis? eihän se riitä mihinkään ja jotkut TAJUTTOMAN RUMAT KELTASET VILLASUKAT MITKÄ MUN MUMMO TEKI ! ainii ja tietty yhen ruman peilin, iPadin ja iPhonen, jotku lol rumat kuulokkeet minkä merkki on sennheiser, siis vittu toi nimikin jo kertoo että ne on rumat ja paskat ja parit lahjakortit. siis mä oon niin pettynyt, aikasempina vuosina oon saanut paljon enemmän kaikkea. 
mut ehkä mä saan sit paremmat nimipäivälahjat ku viime vuonna! mut hyvää joulua kaikille rakkaille haneille jotka lukee tätä mun blogia.

4 kommenttia:

 1. vitsi ku sun joulus oli perseest!! :( kuulostaa tosi kurjalt! ja mikä toi 500e rahaaki on, ihan säälittävä summa! oot tosiaan varmaan tosi pettyny :(

  söpö mekko ja vielä ihaaanampi huone<3

  VastaaPoista
 2. Ei vittu noi sun säärikarvas ! :D

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne ja ihmettelen mikset päivittele useemmin? vois muuten alkaa seurailee. you're hilarious (:

  VastaaPoista